Office 2019 Professional Plus

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 189.00

Special Price Excl. BTW: € 22.23 Incl. BTW: € 26.90

Snel overzicht

LET OP : Dit product is alleen voor Windows 10 computers dit product is niet bestemd voor Mac 

Office 2019 Professional Plus

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Mega Deal !  

Wij hanteren de laagste prijs garantie voor dit product ( nergens anders goedkoper ) 

Korte beschrijving
Office Professional Plus 2019
Dit pakket bevat deze programma's

  • Word 2019
  • Excel 2019
  • PowerPoint 2019
  • OneNote 2019
  • Outlook 2019
  • Access 2019
  • Publisher 2019


.
* Systeemvereisten

Windows


Geschikt voor Windows 10 en Windows Server 2019. Voor eerdere versies van Windows en Windows Server (7, 8, 2012, 2016, etc.) is dit niet geschikt. Dan kunt u Office 2016 overwegen

Microsoft Office 2019 Persoonlijk en zakelijk wordt gecombineerd met alle talen
U ontvangt een onbeperkte licentie zonder jaarlijkse kosten.
Rechtstreeks per e-mail bezorgd

De licentie is alleen geschikt voor 1 pc na activering!
Veilige online betaling met verschillende betalingsmogelijkheden


Office Professional Plus 2019 

Gebruikers die het volledige scala aan Office-producten thuis of op kantoor willen gebruiken, zijn met de Professional Plus-versie uitstekend uitgerust. Alle belangrijke programma's zijn inbegrepen: Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Publisher en Access. Tegelijkertijd is OneNote als download beschikbaar in de Windows Store, om notities snel te kunnen inzien en via de cloud op alle apparaten ter beschikking te hebben. Door de grote hoeveelheid verschillende programma's is de versie Professional Plus vooral geschikt voor mensen die thuis of op een klein kantoor werken en een efficiënte, betrouwbare oplossing zoeken om documenten, tabellen enzovoort te beheren.

Word 2019 is het efficiëntste hulpmiddel voor het maken van documenten. Van de dagelijkse administratie tot officiële zakelijke documenten, Word biedt functionaliteiten voor alles wat komt kijken bij het schrijven en bewerken van teksten. Nieuw in deze versie is bovendien een verbeterde herkenning van virtuele kleurtinten, zodat rechtstreeks schrijven met een pen op het scherm nu beter wordt omgezet in een geprint computerlettertype. Daarnaast is ook de spraakinvoer verbeterd. heeft eveneens talrijke kleine verbeteringen doorgevoerd: SVG-grafieken maken de integratie van complexe beelddocumenten mogelijk, zonder dat daarvoor veel opslagruimte wordt gebruikt. Ook schalen van afbeeldingen en andere beeldbewerkingsacties uitvoeren, wordt daardoor eenvoudiger.

Voor ondernemingen biedt Access 2019 een efficiënte oplossing voor het maken en beheren van allerlei soorten databases. De nieuwe versie ondersteunt het genereren van databasetoepassingen die rechtstreeks in de browser werken en daarmee uitzonderlijk klein zijn. Opgeslagen gegevens worden vervolgens veilig bewaard in SQL-databases, waar ze snel voorhanden zijn. Publisher 2019 verbetert de mogelijkheden voor het publiceren van allerlei soorten grafieken: voor presentaties, reclames, flyers, tijdschriften enzovoort. heeft beide programma's in Office 2019 Professional Plus nogmaals aanzienlijk verbeterd als het aankomt op de kleine details, door penherkenning in Publisher uit te breiden en samenwerken met collega's in databases in Access te bespoedigen. 

Bij het werken met tabellen biedt Excel 2019 daarnaast de beste functionaliteiten: Allerlei soorten tabellen, van financiële tabellen tot productdatabases tot gegevenstabellen voor de belastingaangifte, zijn in deze versie van Excel opnieuw verbeterd. Er zijn onder andere nieuwe weergaven beschikbaar voor visuele gegevens en daarnaast zijn er standaard meer wiskundige functies geïntegreerd. De uitstekende compatibiliteit met CSV-bestanden is behouden gebleven. Analoog daaraan biedt PowerPoint nu de optie op opnamen in ultra-HD direct in presentaties in te voegen en om grafieken vrij te schalen en afbeeldingen in en uit te zoomen. Het is daardoor mogelijk te werken zonder externe beeldbewerkingssoftware.

Outlook 2019 zorgt daarnaast dat alle opgeslagen contactgegevens en e-mailadressen altijd bij de hand zijn. Vooral op kantoren die werken met een exchangeserver ontstaat daardoor een goede mogelijkheid om informatie over klanten en partners altijd actueel te houden. Aanvullend ondersteunt de toepassing het aanmaken van zoveel e-mailaccounts als gewenst, wat uitkomst biedt voor gebruikers met meerdere accounts. Voor alle programma's biedt Office 2019 Professional Plus de vertrouwde interface, die nu al meer dan tien jaar in elke toepassing is geïntegreerd. De werkstroom loopt daardoor naadloos over in elke toepassing en is overal gelijk, of het nu in Word, Excel, Outlook of PowerPoint is. 

Office 2019 Professional Plus is door enkel ontwikkeld voor gebruik met Windows 10 en Windows 10S. Geen van de inbegrepen programma's is compatibel met eerdere versies van Windows. Het pakket met programma's betreft een licentie die volledig eigendom wordt van de koper. De programma's kunnen na aankoop onbeperkt worden gebruikt, zonder een abonnement af te sluiten. garandeert voor alle versies van Office 2019 ten minste vijf jaar ondersteuning voor alle apparaattypen.